L'alcalde de Borredà i el nou cap dels Mossos d’Esquadra comenten els principals fets delictius al poble

Francesc Hernández s'entrevista amb Joan Roma i Anna Maria Cunill

per Redacció, 5 de desembre de 2016 a les 17:10 |
Visita de Francesc Hernández a Borredà, amb l'alcalde i la segona tinent d'alcalde | AjBorredà
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Borredà ha traslladat al nou cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra al Berguedà, Francesc Hernández, els darrers casos de conflictivitat al municipi, així com les principals preocupacions. Segons ha relatat l’alcalde, Joan Roma, aquests han disminuït el 2016, respecte de l’any anterior, passant de 23 a 17, amb la detenció d’alguns dels responsables. 

La majoria dels delictes van ser robatoris, sobretot a principis d’any. La resta, ha precisat, van ser petits incidents, que van concloure sense conseqüències rellevants. Per altra banda, Roma també va posar en coneixement del nou cap dels Mossos la normativa vial arran de la nova senyalització dins del nucli urbà. 


Hernández ha visitat el municipi acompanyat per Roma i la segona tinent d’alcalde, Anna Maria Cunill, i s’ha informat de tots els elements que poden suposar algun element d’inseguretat. 

 

Participació