El 2n Mercat d'Artesania «Som traçuts» de la residència de Berga inclourà música, ball i degustacions

El mercat es podrà visitar aquest dimarts 6 de desembre davant de la residència d'11.00 a 14.00 hores

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:12h
Objectes del mercat Som Traçuts
Objectes del mercat Som Traçuts | Fundació Hospital Sant Bernabé
La residència Sant Bernabé de Berga celebrarà, aquest proper dimarts 6 de desembre, la segona edició del Mercat d'Artesania i productes fets a mà "Som traçuts", un espai on els residents i usuaris de la residència podran posar a la venda els productes de costura, ganxet, dibuix i pintura que fan diàriament en els diferents tallers que s'hi organitzen. 

En aquest cas, cada persona posarà a la venda les elaboracions segons les seves habilitats, potenciant, amb l'ajuda dels professionals de la residència, les seves capacitats per tal de fomentar-los la motivació i la concentració. En aquest mercat, que es farà just davant de la residència, es farà una petita aproximació al Nadal, portant les festes als residents, i amenitzant la jornada amb música en viu, balls tradicionals i una degustació de vermut. 

El mercat “Som traçuts” compta, a m és, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Cercs i Berga, i dels comerços i entitats com la floristeria l’Orquídia, que cedirà flors de Nadal. També hi haurà l’actuació d’un grup d’acordionistes, de l’esbart dansaire de Queralt, sardanes amb la colla sardanista Brots del Cim, la Berguedana de Folk i la pallassa Trafàlgar, que farà de mestra de cerimònies.

L'esdeveniment estarà obert de les 11.00 del matí a les 14.00 del migdia.