El Berguedà tindrà descomptes especials per esquiar a La Molina

El Consell Comarcal signa un conveni amb FGC que iguala les condicions dels ciutadans de la Cerdanya

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:51h
La Molina
La Molina | Cedida
El Consell Comarcal del Berguedà tindrà descomptes especials per esquiar a les pistes de La Molina. Aquest és l’acord al qual ha arribat el Consell Comarcal amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a tots els ciutadans del Berguedà i els estudiants escolaritzats a la comarca, vinguin d’on vinguin. 

Així, el Berguedà passarà a tenir el mateix conveni que la Cerdanya, segons criteris d’empadronament mínim per gaudir dels descomptes. Això será, segons el Consell, un “gran avantatge de preus” respecte de les condicions actuals i, fins i tot, la millora de les condicions que tenen els clubs esportius. 

Amb el conveni, es busca garantir que els clubs no hagin d’anar a estacions d’esquí més llunyanes per disposar de preus competitius, i que els ciutadans tinguin unes millors condicions per gaudir de l’esport. 

Per accedir als descomptes només cal cumplir els requisits que s’estableixen des del Consell, portar la documentació a les oficines de La Molina i tramitar els forfait de temporada. 

Segons els preus establerts per conveni, el forfait de temporada costarà 410 euros als adults de 26 a 64 anys, 320 als joves de 17 a 25 anys i 112 als nens de 7 a 16 anys. Aquests dos últims també podran esquiar mitja temporada a partir de l'11 de gener per 70 euros el forfait. Si es volen agafar forfaits combinats, hi ha la possiblitat d'un adult i un menor d'edat per 410 euros, un adult i un infant o júnior per 450 euros, un adult i dos infants o júnior per 500 euros, o dos adults i un infant o júnior de 850 euros.