Pau Bartoló i Ivan Camps s'impliquen en un projecte de salut esportiva

Ambdós atletes oficialitzen la seva col•laboració amb AlgèmicaSport

NacióMuntanya
10 de desembre del 2016
Pau Bartoló i Ivan Camps
Pau Bartoló i Ivan Camps | Algèmica
Els berguedans Pau Bartoló i Ivan Camps són novament protagonistes d’una notícia esportiva, però en aquest cas relacionada amb el camp de la salut. I és que tots dos han oficialitzat la seva vinculació amb AlgèmicaSport, un projecte que pretén ajudar a esportistes aficionats o professionals a gaudir d’un major rendiment i control sobre el seu cos. Maria Cosp i Sílvia Pujantell són les principals impulsores d’aquesta iniciativa.

Bartoló i Camps, gràcies al seu recorregut personal i professional, han pogut constatar que existeix un gran desconeixement sobre els riscos que pot comportar una mala praxis esportiva. Camps explicava: “Quan competeixes, la majoria d’esportistes tan sols es preocupen pels seus resultats a curt termini, sense tenir en compte les conseqüències físiques i mentals que això pot comportar. I no m’estic referint només a les lesions musculars, sinó a patir problemàtiques a nivell intern que poden arribar a ser cròniques. A AlgèmicaSport defensem que amb un bon control es pot rendir a un alt nivell, sense obviar la salut.”

Per la seva banda, Bartoló comentava: “És molt important que les noves generacions prenguin consciència de les problemàtiques que poden sorgir com a conseqüència de fer esport d’una manera incontrolada. Actualment, podem gaudir d’un bon control preventiu i assegurar-nos que practiquem esport amb totes les garanties possibles, evitant complicacions de cara al futur. Tenir una carrera llarga i plena d’èxits és possible!”

Els dos atletes participaran properament en diversos actes i iniciatives relacionades amb el projecte, per tal de donar-ne a conèixer els seus valors. Per exemple, seran a la XVII Sant Silvestre de Berga, la darrera cursa de l’any a la capital del Berguedà.