La línia de busos Berga-Barcelona es reforçarà, després que els usuaris denunciessin massificació

El Departament de Territori s'ha posat en contacte amb la companyia, i el Consell Comarcal del Berguedà en farà seguiment

04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:26h
Autobús de Berga
Autobús de Berga | Flickr
La línia d'autobusos que enllaça Berga i Barcelona es reforçarà en determinats horaris, segons ha anunciat el president del Consell Comarcal, David Font, a través de les xarxes socials. Aquest va ser un dels compromisos que ha adoptat el Departament de Territori i Sostenibilitat, i que es va explicar a Font en el darrer Consell d'Alcaldes, després que sortís a la llum que, determinats dies, els autobusos no podien abastar tota la demanda de gent.

El passat dilluns, diversos usuaris van denunciar que la línia que passava per la capital del Berguedà a quarts de set del matí estava especialment plena, fins al punt que alguns passatgers es van veure obligats a seure al terra. Aquesta situació va posar el crit al cel de les administracions, tot i que també de la mateixa companyia Alsa, que va afirmar, en declaracions a NacióBerguedà, que això no era habitual, i tampoc normatiu. 

Segons Font, i veient la situació, el Consell Comarcal del Berguedà va traslladar la preocupació sobre el cas al Departament de Territori, que ha anunciat que reforçarà la línia de Berga a Barcelona en aquells horaris de més afluència de gent. Especialment, ha indicat, això serà els divendres, els diumenges i els dilluns. Per la seva banda, l'ens comarcal supervisarà que això sigui així, i que no es tornin a produir situacions similas.
 

Fotografia de l'autobús aquest dilluns al matí. Foto: Cedida

Arxivat a