Editen un catàleg de serveis per als centres de secundària del Berguedà

L'ADBerguedà fomenta la retenció del talent a la comarca a través de l'emprenedoria

per Redacció, 2 de desembre de 2016 a les 14:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) ha editat un catàleg de serveis adreçat als centres de secundària de la comarca, amb la voluntat d’apropar recursos als instituts i fomentar les polítiques de retenció del talent jove. 

Es tracta, segons han informat, d’un catàleg interactiu que ofereix tot un seguit de recursos i serveis en matèria d’ocupació, formació, emprenedoria i innovació tecnològica, on es poden trobar seminaris d’elaboració de currículums o jocs de simulació d’entrevistes, tallers d’orientació o dinàmiques de sensibilització de l’emprenedoria i economia social. En aquest, per altra banda, també hi ha projectes transversals de foment de la cultura emprenedora, com ara els Premis Tecno Baells, el programa Empresa Jove Europea (EJE) o el Projecte Educatiu de Tecnologia, Innovació i Treball (PETIT).


D’aquesta manera, han indicat, l’ADBerguedà renova la seva aposta per un model de desenvolupament territorial basat en la retenció del talent i el foment de l’emprenedoria entre els joves. 

 

Participació