La CUP assumeix les crítiques pels talls de trànsit durant la Fira de la Xocolata

El regidor Francesc Ribera afirma que s'intentarà millorar el muntatge de cara a l'any que ve

02 de desembre del 2016

Fira de la Ratafia i la Xocolata de Berga Foto: Aida Morales


L'equip de govern de la CUP ha assumit, justificat i explicat els motius que van portar l'Ajuntament de Berga a tallar el carrer del Roser durant tot el dia de divendres, en motiu de la Fira de la Xocolata i de la Ratafia, que s'havia de realitzar el proper dissabte. Segons ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Francesc Ribera, tot això es va fer per les hores extres que havien de realitzar els membres de la brigada municipal, a l'hora de muntar o de desmuntar. En aquest cas, es va decidir que les hores de més fossin al desmuntar, donada, també, la dificultat i la necessitat de realitzar amb temps certes instal·lacions elèctriques. 

Així doncs, Ribera ha afirmat que es podria haver muntat a la tarda o "més tard", i que aquesta situació de crítica entre els veïns i comerciants es tindrà en compte de cara a l'any que ve. No obstant això, també ha remarcat que les alteracions de trànsit es van difondre dimecres, i que fins divendres ningú els va dir res. "Hem de buscar la manera que afecti només dissabte, que hi ha fira", ha afirmat, tot i que si ell mateix hagués "detectat la gravetat" de la situació per determinades persones, també hagués mirat de buscar-hi una solució. 

En qualsevol cas, ha assegurat que la primera edició de la fira va ser un èxit, i ha indicat que hi ha voluntat de repetir-la de cara a l'any que ve. Per altra banda, ha explicat que el fet de realitzar-la al carrer del Roser va ser una petició dels comerciants, i que la voluntat és dinamitzar la zona. 
Arxivat a