El FeMAP torna a engegar motors amb el concurs de cartells per trobar la imatge del 2017

Les obres es poden presentar des d'aquest dijous 1 de desembre fins el 30 del mateix mes

Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:02h

Imdel concert d'inauguració de l'any passat  Foto: FeMAP


El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a engegar motors a finals d'any, amb la vista posada ja en la propera edició del 2017. En aquest cas, ha obert la convocatòria per participar en el tradicional concurs de cartells, d'on s'aconseguirà la nova imatge del festival per a l'any vinent. Aquest concurs, obert a tots els municipus participants en el festival, entre els quals Avià, Bagà, Berga i Guardiol ade Berguedà, intenta fomentar la creativitat i la participació dels artistes pirinencs, amb l'objectiu, també, de ser una plataforma de foment de la seva obra. 

Segons han informat, el concurs tindrà dues fases. En la primera s'escolliran sis propostes finalistes, tres per votació popular al web del FeMAP, i tres per decisió d'un comitè tècnic format per l'Associació FeMAP i representants dels municipis participants en l'edició del 2017. A la fase final, un jurat d'especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d'originalitat, composició, impacte visual, claredat del missatge, ús d'elements relacionats ambe l territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia. 

Amb això, l'artista guanyador s'endurà un premi total de 2.000 euros. L'any passat, es van presentar un total de 32 obres, i la persona premiada va ser David Casasayas, amb el cartell "Violí del Pirineu". Totes les propostes es poden presentar des d'aquet dijous 1 de desembre fins el 30 de desembre. 

Consulta les bases del concurs