El gironellenc Franc Serra queda segon a la Copa d'Espanya de Flat Track

El pilot del Berguedà assegura que treballarà per assolir el primer lloc l'any que ve

Redacció
28 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:32h
El pilot gironellenc Franc Serra
El pilot gironellenc Franc Serra | Franc Serra
Després de diverses curses i d'una competitivitat elevada, el pilot de Gironella Franc Serra ha aconseguit una meritòria segona posició en la Copa d'Espanya de Flat Track. El gironellenc ha mantingut, en aquest cas, la victòria matemàtica que ja mantenia de l'última prova, després que des de l'organització es decidís suspendre la darrera prova de la Copa, prevista pel passat 5 de novembre a Conil de la Frontera. 

Per davant seu, Ferran Cardús ha liderat, convertint-se, també, en el gran rival de Serra durant tota la Copa. En aquest cas, Cardús ha finalitzat amb 110 punts, mentre que Serra amb 94. Des d'Alonso Racint Team, equip per qui corre el gironellenc, s'ha volgut felicitar el guanyador i a l'organització de la  prova per l'esforç de tirar endavant un flat track de gran format per primera vegada a l'estat espanyol. 

Serra també ha afirmat que li hagués agradat "poder lluitar a la final pel primer lloc", però que, malgrat això, està "molt content" per la segona posició en el primer any de la Copa. Per això, ha sentenciat, seguirà treballant, entrenant i competint, amb l'objectiu de tornar "més fort" l'any que ve. 
Arxivat a