El premi Santa Bàrbara homenatjarà el grup musical «Sense Vergonya» de Cercs

L'associació ha fet 20 anys tot recordant la recaptació de més de 500.000 pessetes que es va fer pels nens del carrer del Brasil

Aida Morales
02 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:44h

Acte d'entrega dels premis Santa Bàrbara. Foto: Aida Morales.


La vintena edició dels Premis Santa Bàrbara farà un petit homenatge, enguany, a una entitat de Cercs que fa 20 anys que treballa pel poble; el grup musical "Sense Vergonya". Un acte que torna a agafar caire municipal, després que l'any passat es tingués un especial i emotiu record per a les persones mortes en l'accident de la mina de la Consolació del passat 3 de novembre de 1975, així com per tots els miners del Berguedà i les seves famílies que van patir les conseqüències dels accidents. 

L'acte d'entrega dels Premis Santa Bàrbara serà aquest proper dissabte 3 de desembre al Museu de les Mines de Cercs. A les 12.00 hores es farà la constitució del Ple de l'Ajuntament de la vila, amb la lectura de l'acord d'atorgament i entrega del premi. I a les 13.00 hores es realitzarà un concert en honor a Santa Bàrbara, a càrrec dels alumnes de l'orquestra de l'Escola Municipal de Música de Puig-reig. Finalment, una traca en honor a la patrona finalitzarà l'acte. 

L'entitat homenatjada enguany va fer 20 anys el passat mes d'octubre. Va començar l'activitat el 1996, quan es va constituir un Grup de Solidaritat per ajudar nens i nenes del carrer Brasil, i va aconseguir recaptar més de 500.000 pessetes. Durant aquests anys, el grup "Sense Vergonya" ha anat realitzant cançons i assaigs, així com actuacions teatrals. Bàsicament, ha actuat al municipi de Cercs, i han anat a diferents residències i casals de la gent gran del Berguedà. 
 

L'Associació Musical Sense Vergonya. Foto: AjCercs