El Cine Catalunya torna a omplir-se de color i artesania en La Paradeta dels Castellers de Berga

Núria Subirana i Misa Oliva consideren que el mercat ha anat "molt bé", malgrat la pluja de dissabte | La música en directe i la zona de food trucks s'intentarà repetir en properes ocasions

27 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:56h
La zona de food trucks de La Paradeta dels Castellers de Berga
La zona de food trucks de La Paradeta dels Castellers de Berga | Aida Morales
Lluny de la seva activitat habitual, els Castellers de Berga han aconseguit tornar a fer caliu al Cine Catalunya. En un cap de setmana de contrasts, de pluja i sol, fred i calor, han omplert de color i artesania aquest emblemàtic espai cinematogràfic, en la segona edició de La Paradeta, la fira de productes handmade que es va fer per primera vegada el passat mes d'abril, i que aquest novembre s'ha repetit en la seva edició de tardor. 

En aquest cas, però, La Paradeta ha variat certs aspectes. La decoració ha seguit la línia, i l'ambientació s'ha pogut fer, en molts moments, amb música en directe. A més, també s'ha pogut gaudir d'un espai a la plaça de les Cols, on s'han instal·lat diversos food trucks, i també s'ha ofert cervesa artesana. 

"Ha anat molt bé, estem molt contentes, ja que en la primera edició tothom ja va respondre molt bé, i crec que ha estat una activitat ben acollida, tant pels Castellers, com per la gent de Berga", ha explicat Misa Oliva a NacióBerguedà. A més, la incorporació i novetats d'enguany han arrodonit el cap de setmana, ha afegit, malgrat que el temps no ha acabat d'acompanyar. De fet, la pluja va ser la protagonista de la tarda de dissabte, quan l'afluència de gent va disminuir, tot i que aquest diumenge a l'hora del vermut el nombre de persones que han visitat el mercat ha tornat a ser notable.
 

Una de les parades de La Paradeta dels Castellers de Berga Foto: Aida Morales


Pel que fa a les paradetes, n'hi havia de joies, de moda i d'objectes per a regalar, com ara bolsos, moneders o roba infantil. Alguns dels productors eren del Berguedà, com Car Meravelles, tot i que també se n'han pogut veure de Girona, Tarragona, Reus o Manresa, entre d'altres, ha explicat Oliva. En aquest punt, ha remarcat la també organitzadora i membre de la colla castellera Núria Subirana, la voluntat és anar variant, fomentar la qualitat i no la quantitat, i que els productes no siguin sempre els mateixos: "Hem anat rebent sol·licituds de diferents artesans i hem acabat triant i intentant no repetir, ja que l'espai és limitat i no podem fer que hi hagi molt del mateix".

Per altra banda, han recordat, l'entrada des del carrer major també s'ha intentat dissenyar de forma atractiva, amb bales de palla i cartells donant la benvinguda, a part de l'exposició "Dones castelleres: 13 mirades fotogràfiques" que es pot veure durant aquests dies al Cine Catalunya i al restaurant La Llosa de Berga. 
 

L'entrada de la Paradeta dels Castellers de Berga Foto: Aida Morales

Arxivat a