27
de novembre
del
2016
Actualitzat
a les
12:04h
El blat de moro escairat serà el protagonista gastronòmic, el proper dissabte 3 de desembre, de la festa d'encesa de llums i posterior sopar gastronòmic que es realitzarà a Gironella en el marc de la Fira de la Puríssima, sota el títol "Viatge gastronòmic de Mèxic a Gironella". Aquest tast servirà per mostrar i degustar com es cuina aquest producte tan típic del Berguedà, també a Mèxic.
Segons ha informat l'Ajuntament de Gironella, l'àpat consistirà en un tast gastronòmic de petits plats de degustació, que repassarà diferents maneres de menjar blat de moro, passant per l'alta gastronomia. A més, tot això anirà acompanyat d'una actuació del duet ZEL. Els tiquets per a aquest es podran comprar a l'Ajuntament de Gironella, Moda Infantil Xicks i Dietètica Beth, per un preu de 18 euros.
Per a la regidora de Promoció Econòmica, M.Àngels Sallés, aquest sopar serà una "bona oportunitat per degustar l'alta cuina i per gaudir d'una gran nit". De fet, el blat de moro escairat té cada any el seu espai propi i característic durant la Fira de la Puríssima de Gironella, tot i que enguany, aquest també va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on l'Ajuntament de Gironella i la Fundació Alícia van presentar el resultat del projecte que s'està portant a terme per promocionar aquest producte.
Segons ha informat l'Ajuntament de Gironella, l'àpat consistirà en un tast gastronòmic de petits plats de degustació, que repassarà diferents maneres de menjar blat de moro, passant per l'alta gastronomia. A més, tot això anirà acompanyat d'una actuació del duet ZEL. Els tiquets per a aquest es podran comprar a l'Ajuntament de Gironella, Moda Infantil Xicks i Dietètica Beth, per un preu de 18 euros.
Per a la regidora de Promoció Econòmica, M.Àngels Sallés, aquest sopar serà una "bona oportunitat per degustar l'alta cuina i per gaudir d'una gran nit". De fet, el blat de moro escairat té cada any el seu espai propi i característic durant la Fira de la Puríssima de Gironella, tot i que enguany, aquest també va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on l'Ajuntament de Gironella i la Fundació Alícia van presentar el resultat del projecte que s'està portant a terme per promocionar aquest producte.