Lluís Remola, Ma. Dolors Porcel i Andreu Noguero, guanyadors del certamen de fotografia Àngel Prat

Un contrapicat de l'eslgésia de Sagàs d'endú el Premi Especial

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:40h
Primer premi del certamen
Primer premi del certamen | Lluís Remola
Lluís Remola, Maria Dolors Porcel i Andreu Noguero van ser els guanyadors dels premis del certamen fotogràfic Àngel Prat Pujol, que s’ha realitzat per segona vegada aquest any de la mà de Logos Berguedà, dins dels actes de l’exposició de fotografia dedicada a aquest fotògraf de Sagàs. 

En aquest segon certamen, segons han informat, la temàtica per a les fotos era un viatge pel Berguedà, amb 10 premis, juntament amb el Premi Especial Sagàs, inclòs ja en la primera edició del concurs. D’entre les 77 obres presentades fins el 29 d’octubre, un jurat qualificat de la Federació Catalana de Fotografia va realitzar el seu veredicte.
 

Segon premi del certamen Foto: Maria Dolors Porcel


Tots els premis van ser entregats pel nét del fotògraf commemorat, Miquel Àngel Prat Cardó, i el Premi Especial Sagàs, amb una imatge d’un contrapicat del campanar de l’església de Sant Andreu de Sagàs va ser entregat per l’alcaldessa, Sílvia Triola, que també va donar al guanyador, Carlos Lizancos, una cistella de productes del Berguedà, patrocinada pel mateix consistori. 

La voluntat de Logos Berguedà és donar continuïtat al certamen en els propers anys, malgrat que l’exposició dedicada a Àngel Prat finalitzarà el proper 8 de gener. 
 

Tercer premi del certamen Foto: Andreu Noguero

 

Premi Sagàs Foto: J Carles Lizancos