L'Ajuntament de Saldes denuncia que Banc Sabadell retiri l'únic caixer automàtic de la zona

L'entitat bancària ha anunciat que retirarà les seves instal·lacions a finals de novembre

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:21h
L'Ajuntament de Saldes ha lamentat que Banc Sabadell vulgui retirar l'únic caixer automàtic de la zona, que es troba al nucli de Saldes, i que l'entitat bancària no vulgui ni negociar aquesta retirada, tot i la pressió feta per part del consistori, així com dels pobles veïns. De fet, ha criticat l'Ajuntament, es tracta de l'únic caixer que hi ha a Saldes i als pobles del voltant com Gósol, Vallcebre, Tuixén la Vansa i Josa de Cadí, una zona molt turística, on és de "vital importància", segons el consistori, disposar d'un caixer automàtic. 

En aquest punt, doncs, l'Ajuntament de Saldes creu que és molt important poder satisfer les necessitats de turistes i visitants al mateix poble, i evitar desplaçaments "innecessaris" per poder disposar de diner en efectiu. El fet d'haver-se de moure, han afirmat, podria suposar "pèrdues pels negocis de la zona". 

Ara per ara, l'Ajuntament de Saldes està buscant una solució per poder disposar de caixer automàtic al municipi, ja que Banc Sabadell ja ha dit formalment que a finals de novembre retirarà les seves instal·lacions.