Berga constitueix el nou Consell d'Infants, que prioritza la neteja i el civisme

Els nens i nenes de la ciutat plantegen seves inquietuds sobre l'incivisme d'alguns ciutadans

Redacció
22 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:59h
L'Ajuntament de Berga i els consellers que integren el Consell d'Infants de Berga s'han reunit aquest dimarts 21 de novembre per configurar aquest nou òrgan de cara al curs 2016-2017, així com per traslladar als regidors la seva opinió sobre diversos aspectes de la ciutat. La reunió, segons han informat, s'ha celebrat a la Sala de Plens del consistori, sota la presidència del nou regidor d'Educació, Eloi Escútia. 

En concret, els representants dels alumnes de 5è i 6è e primària de totes les escoles de Berga han plantejat accions de difusió i neteja i civisme amb l'entorn, i també han valorat el projecte de trobades de joc intergeneracional entre infants i avis de la Residència Sant Bernabé. Aquests dos projectes, han conclòs, podrien tenir continuïtat durant el curs actual. 

Finalment, els consellers també han donat a conèixer les seves inquietuds sobre l'incivisme d'alguns ciutadans, han explicat des de l'Ajuntament, i han establert les bases per poder seguir treballant aquestes qüestions durant les properes trobades. 
 

 
Arxivat a