Música, artesania i food trucks a la segona edició de La Paradeta dels Castellers de Berga

La segona edició de la fira es farà aquest proper cap de setmana al Cine Catalunya

Redacció
22 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:24h
Una de les parades, amb diversos nens practicant circ.
Una de les parades, amb diversos nens practicant circ. | Aida Morales
Els Castellers de Berga fan una pausa en la seva activitat habitual, però no s'aturen. Amb ganes de continuar dinamitzant l'activitat social i cultural de la ciutat, ja han programat la segona edició de La Paradeta per aquest proper cap de setmana del 26 i 27 de novembre. Es tracta d'un mercat d'artesania, música i gastronomia que s'ambientarà amb diverses food trucks i que servirà per, altra vegada, obrir les portes del Cine Catalunya a persones d'estils i gustos diferents

La primera edició de La Paradeta es va portar a terme l'abril passat, amb "èxit i bona acollida", segons han informat els Castellers. Per això, durant aquest novembre s'ha decidit fer una segona edició, que comptarà amb novetats, com ara les caravanes de venta de menjar a la plaça de les Cols, on es serviran creps, fajitas, hamburgueses, croquetes o patates, entre d'altres, i música en directe als migdies i tardes de la mà dels artistes de la comarca Júlia Camprubí i Marcel Tuyet. 

A més, també hi haurà un tast de torrons, un barber que tallarà els cabells, tallers pinta-cares per als més petits i altres activitats per a tota la família, que ajudaran a obrir les portes del cine i a dinamitzar l'activitat de la colla, més enllà de la cultura popular. Per altra banda, al vestíbul hi haurà l'exposició fotogràfica "Dones castelleres: 13 mirades fotogràfiques", en què els fotògrafs Ariadna Brunet, Antoni Coll, Mireia Comas, Laia Díaz, David Oliete, Josep Pont i Roca, Laura Rodríguez, Jean Segovia, Marc Serarols, Rodrigo Sicilia, Laia Solanellas, Jon TC i Pere Toda, plasmen moments màgics del món casteller amb la dona com a protagonista.