Una seixantena de pilots disputen la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Cal Rosal

Lluís Gallarch lidera la categoria d'Experts

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:48h
Un dels competidors de la Copa Catalana de Trial Clàssiques de Cal Rosal.
Un dels competidors de la Copa Catalana de Trial Clàssiques de Cal Rosal. | Motoclub Baix Berguedà
Una seixantena de pilots han disputat, aquest cap de setmana, l'última prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Cal Rosal (Olvan) que ha organitzat el Motoclub Baix Berguedà. Entre els últims raigs de sol i el bon temps del cap de setmana, els participants han completat dues passades a les 12 zones situades en aquesta colònia, en una prova que ha començat a les 8.00 del matí amb les verificacions, i que ha donat la sortida al primer pilot pels volts de les 9.00. 

En la categoria de Clàssics, Fernando Cabré s'ha proclamat el campió, per davant de Rafael Sanroma i Jordi Cerdà. Per altra banda, el pilot del club berguedà, Josep Jordana, ha acabat finalment el 18a posició. En la resta de categories, Josep Maria Martínez ha liderat Pre-75, per davant d'Antoni Tomàs i Josep Vidal; en categoria Trialers, Ramon Plana ha pujat al graó més alt del podi seguit per Blai Jove i Manel Campoy; en Pre-80 Lluís Díaz ha fet menys peus que Javier Ávila i, per acabar, en categoria d'Experts, la més alta, la primera posició ha estat per a Lluís Gallarch, seguit de Josep Díaz i Antoni Ramonet. 

L'última prova de la temporada organitzada pel Motoclub Baix Berguedà serà el proper diumenge 4 de desembre, amb el darrer trial social a la localitat d'Olvan.
 

Podi de la Copa Catalana de Trial Clàssiques de Cal Rosal Foto: Motoclub Baix Berguedà