Deu restaurants del Berguedà inicien la campanya de la Cuina de la Caça

Hostaleria i Turisme del Berguedà vol promocionar la comarca a través de la gastronomia

Redacció
16 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:50h

Cuina de la caça. Foto: ADBerguedà.


Una desena d'establiments de restauració del Berguedà posaran en marxa, com és habitual cada any durnat aquesta època, una nova campanya gastronòmica basada en els productes de la caça. Un tipus de cuina tradicional i molt basada en productes locals, que inclou tot un seguit d'elements de proximitat, molt lligats al territori. 

Es tracta, segons han informat, d'una iniciativa d'Hostaleria i Turisme del Berguedà, que compta amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, i que busca promocionar la comarca a través de la cuina de productes de caça, igual que ho fa mitjançant altres campanyes gastronòmiques, com són la del bolet o la de la tòfona. 

Per això, restaurants del Berguedà oferiran plats inspirats i composats per elements de caça, i menús que aniran en consonància amb aquest producte tan característic de la zona. Enguany, els restaurants participants en la campanya són Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, Restaurant La Cabana i Restaurant Sala de Berga, Restaurant Els Roures d’Espinalbet, Restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, Restaurant La Nau del Guixaró, Restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix i el Restaurant Cal Candi de Vilada.

Menús i plats de la campanya de la caça, de cada restaurant