EDUCACIÓ

L'Ajuntament de Gironella espera iniciar les obres de l'escola a principis del 2017

L'alcalde de Gironella considera aquest pas endavant una molt bona notícia

per Redacció , 15 de novembre de 2016 a les 11:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha celebrat l'inici de la licitació de les obres de l'escola pública del municipi, amb l'esperança que aquestes puguin començar a principis de l'any que ve, just després que s'hagin adjudicat. Les ofertes de les empreses interessades, segons ha puntualitzat el consistori, es poden presentar fins el dia 12 de desembre. 

La construcció de l’escola pública de Gironella disposa de projecte executiu des de la tardor del 2014. Segons aquest, a l’antic edifici dels mestres s’hi construirà un nou edifici de dues plantes que acollirà les aules, mentre que els edificis actuals acolliran el gimnàs, la sala polivalent, el menjador i la biblioteca. L'obra pujarà, tal com han informat, a 4,2 milions d'euros, i s'espera que durin uns 25 mesos. 


Aquest calendari coincideix amb la voluntat de l’Ajuntament de Gironella expressada durant el ple de setembre, quan l’alcalde, David Font, va anunciar que es treballava amb la previsió d’iniciar els treballs l’any 2017. A més, l'anunci de la Generalitat era "llargament esperat", tenint en compte que les primeres converses per tirar endavant la infraestructura es remunten al 2003, i que ha sigut un treball constant de tota la comunitat educativa, conjuntament amb l'Ajuntament.

 

Participació