L’alcalde de Borredà avisa que no complir les normes de circulació al poble comportarà sancions

Joan Roma anuncia que la nova senyalització és vigent a partir d'aquest dilluns

per Redacció, 14 de novembre de 2016 a les 18:04 |
Nuli antic de Borredà. | AjBorredà.
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Borredà, Joan Roma, ha informat a través d’un comunicat que, a partir d’aquest dilluns, les persones que no compleixin les normes de circulació derivades de la reforma del nucli antic, seran sancionades. Així ho ha sentenciat, després de finalitzar les obres principals i complementàries d'aquesta part del poble, i donar vigència a la senyalització vertical i horitzontal de circulació del nucli del poble. 

“Com ja hem dit en anteriors ocasions, el vianant té absoluta prioritat en la major part del nucli”, ha recordat. En aquest punt, doncs, no es podrà circular a més de 20 km/hora, no es podrà aparcar en espais prohibits, caldrà respectar els guals, complir les normes de circulació i fer ús de les places d’aparcament, amb l’objectiu de fomentar que la gent circuli a peu. Tota la senyalització, ha precisat, ha estat supervisada pels Mossos d’Esquadra, qui seran els encarregats de fer complir aquestes normes. 


En aquest punt, ha assegurat, “el civisme és la millor solució”, ja que periòdicament els agents s’acostaran a comprovar el grau de compliment de la nova senyalització i, en cas que no es compleixi, posaran la sanció corresponent. Aquestes seran recurribles davant la Direcció General de Trànsit, però “no davant de l’Ajuntament”, ha afirmat. 

 

Participació