Més de 1.100 persones participen en la mítica Berga-Santpedor

La majoria de persones han fet la cursa en BTT, mentre que uns 270 han optat per recórrer els 50 quilòmetres a peu

Cristina Prat/Aida Morales
13 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:01h
La Berga Santpedor s'ha celebrat aquest diumenge.
La Berga Santpedor s'ha celebrat aquest diumenge. | 2x2
Més de 1.100 persones han participat aquest diumenge a la mítica Berga-Santpedor organitzada pel Centre Excursionista 2x2 de la població bagenca, que ha arribat a la seva 32a edició. D'ells més de 890 han pres part a la prova en la categoria BTT, mentre que més de 270 han fet els més de 50 quilòmetres a peu.

Enguany, la participació ha tornat a ser molt notable, tot i que lleugerament per sota del nombre de participants d'anteriors edicions, que havien arribat fins als 1.400 participants. No obstant això, la marxa s'ha realitzat sense incidents importants, i amb un dia de temperatures agradables que ha acompanyat els participants, malgrat el fred habitual de primera hora, quan aquests han sortit a les 7.00 del matí de la zona esportiva de Berga. 

La Berga Santpedor és una marxa que anualment organitza el Centre Excursionista 2x2 Santpedor. Es tracta d'una ruta popular no competitiva encara que l'organització facilita el temps a cadascun dels participants.

La marxa té dues categories, la BTT de 59Km i la que es fa caminant, de 53km. El recorregut dels ciclistes ha estat cap a la Valldan, Avià i Casserres, on allà s'ha ajuntat amb el de les persones que el feien caminant, i ha continuat per Viver i Sant Cugat del Racó. Per altra banda, els que anaven caminant, ho han fet cap a la zona de l'Alzina de Colls i la riera de Merola. Les dues modalitats, però, han tornat a confluir a les Viladeres, entre Navàs, Balsareny i Castellnou del Bages, per avançar cap a Santpedor. El recorregut ha estat, en tot moment, senyalitzat i els inscrits han pogut gaudir d'avituallaments. A més, cada participant ha rebut una bossa amb diversos obsequis, com ara una guia interactiva de tot el recorregut. 
 
Arxivat a