Més de 60 persones debaten sobre el futur de Podem a la Catalunya Central

Membres de Podem a Berga, la Pobla de Lillet i Puig-reig participen en la trobada

Redacció
12 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:31h

Assemblea de Podem de la Catalunya Central celebrada a Santpedor Foto: Podem


Podem ha celebrat aquest divendres a Santpedor (el Bages) la primera assemblea de cercles i inscrits del partit de la Catalunya Central organitzada pel cercle de Manresa, Junts Podem, amb l'assistència de més de 60 afiliats en representació d'una onzena de cercles.

A l'assemblea hi han participat inscrits de Berga, Cabrera d'Anoia, Centelles, La Pobla de Lillet, Lliçà d'Amunt, Manlleu, Manresa, Navàs, Piera, el Pont de Vilomara, Puig-reig, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor, Vic, Vilanova del Camí i Vilanova i la Geltrú.

En aquesta s'ha encetat un nou camí de coneixement i col·laboració entre els cercles de la Catalunya Central i s'ha parlat dels circuits d'informació dins del partit, de les eines d'organització entre els cercles de la Catalunya Central i del debat Marea Morada, en el que es decidirà el futur de Podem en relació a la confluència. A l'assemblea també hi han assistit membres de la Secretaria d'Organització nacional.

Per donar continuïtat a aquest treball es farà una propera assemblea, que organitzarà el Cercle de Manlleu (Osona), i on es podran concretar més propostes plantejades, després que siguin debatudes als diferents cercles.