Els veïns de Berga expressen el seu «malestar» pel tancament d'oficines bancàries a la ciutat

Les associacions de veïns demanen que es tingui més paciència, per tal d'evitar situacions de "nerviosisme"

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:31h
Les diferents Associacions de Veïns de Berga han volgut manifestar el seu "malestar" pel tancament de diverses oficines bancàries a la ciutat. Ho han afirmat a través d'un comunicat, en què lamenten la "pèrdua del servei", i les dificultats que comporten tots aquests canvis, sobretot, per a la gent gran. En concret, han remarcat, es tracta del tancament de l'oficina del BBVA al passeig dela Pau i de l'oficina de La Caixa a la Font del Ros. A la vegada, però, també creuen que la fusió del BBVA amb Catalunya Caixa ha comportat canvis informàtics i de personal que generen "llargues cues" i "moments de nerviosisme". 

Per això, les associacions de veïns demanen que s'augmenti el personal d'atenció als clients mentre duren els trasllats i la renovació de les oficines, així com la implantació dels nous sistemes informàtics, i que disminueixi la "pressió" cap als treballadors de les entitats, amb l'objectiu que aquests també puguin tenir "un xic més de paciència" amb els clients davant de situacions de nerviosisme. 

"Creiem que el bon tracte i l'acompanyament dels clients per part dels treballadors de les entitats a l'hora de gestionar les accions a realitzar és bàsic", han declarat, així com també la "confiança" entre el client i el gestor, que "no es pot substituir per una màquina". 
Arxivat a