empreses

La Diputació de Barcelona destinarà 865.000 euros a reforçar el teixit empresarial del Berguedà

Es donarà un mínim de 10.000 euros a cada ajuntament

per Redacció, 10 de novembre de 2016 a les 13:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Polígon Industrial de la Valldan de Berga Foto: Generalitat


La Diputació de Barcelona donarà un total de 865.079,69 euros perquè el Berguedà reforci el seu teixit empresarial local. Serà en un nou programa de suport a la inversió local, destinat als ajuntaments i a les quatre entitats municipals descentralitzades de la demarcació, que ascendeix a un total de 20 milions d'euros. Amb aquests diners, l'objectiu és fomentar la contractació de petites i mitjanes empreses, per tal d'afavorir el desenvolupament econòmic local, millorar les oportunitats laborals i contribuir a garantir la cohesió social. 


Segons han informat, es donaran 10.000 euros inicials a cadascuna de les 314 corporacions de la demarcació, que hauran d'acceptar els ajuts abans del 31 de gener del 2017, i justificar les actuacions executades entre el passat 1 de juliol i el 30 de setembre del 2017. Amb aquests imports, han indicat, s'assegura l'equilibri territorial i el suport als petits municipis, i es compensa la distribució amb les variables de població, extensió i capitalitat de comarca.

 

Participació