La Creu Roja de Berguedà inicia la campanya de Reis, per garantir regals a un centenar de nens

Diverses entitats i voluntaris col·laboren amb activitats arreu de la comarca durant els mesos de novembre i desembre

Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:40h
La Creu Roja Joventut del Berguedà ja s’ha posat a treballar per iniciar les activitats formatives, solidàries i culturals que permetran recaptar fons per a la campanya de Reis. Aquestes es faran durant els propers mesos de novembre i desembre arreu de la comarca, amb l’objectiu de garantir joguines educatives i material escolar per, aproximadament, un centenar de nens del Berguedà. 

Com a novetat, enguany la campanya portarà l’eslògan “Un vespre apassionant, una nit màgica”. En aquesta línia, les activitats aniran encaminades a l’esport, la cuina, la cultura i la formació, durant diversos vespres, amb la finalitat de construir el que serà, per als més petits, una nit plena de màgia. 

La campanya es presentarà aquest proper dissabte a Guardiola de Berguedà amb la pallassa Trafàlgar a partir de les 11.00 del matí a la plaça Nova de l’Església. Allà serà, segons han informat, on es podran endinsar en una història màgica, acompanyats dels voluntaris i de la il·lustradora Bernadette Cuxart.

Altres activitats

Continuant amb les activitats, dimarts 22 de novembre a les 21.00 hores hi haurà un taller de primers auxilis a la Biblioteca Vella de Puig-reig, amb una entrada solidària de 5 euros; dijous 24 a les 20.00 hores, un taller de ioga a la Llar d’Avis que costarà 5 euros, i divendres 25 a les 18.00 a la Sala de Cultura de Gironella, un scrapt per a nens i nenes que costarà 3 euros i necessita inscripció prèvia. 

Ja de cara al mes de desembre, es farà un taller de cuina a la Llar d’Avis de Gironella el 12 de desembre a les 21.00 hores que tindrà un preu d’inscripció de 10 euros, i el 17 de desembre a les 19.30 i 20.30 es farà zumba solidària al Local del Blat de Gironella, que també tindrà una col·laboració simbòlica de 5 euros. 

Una gran aportació

L’any passat, 270 persones van participar en els tallers i activitats que es van fer durant la campanya de Reis. Gràcies a les aportacions rebudes, es van poder comprar regals a un total de 105 nens i nenes. 

En aquest cas, les famílies beneficiades són les derivades pels Serveis Socials dels municipis del Berguedà, a excepció de Berga, on Càritas Parroquial s’ocupa d’aquesta campanya.