L'Audiència de Barcelona jutjarà una dona de Berga per presumptament haver maltractat el seu home

La Fiscalia demanarà la seva absolució, al considerar que no hi ha proves que justifiquin fets delictius

Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:06h

Façana del Palau de Justícia de Barcelona Foto: Adrià Costa


L'Audiència de Barcelona jutjarà, dijous 10 de novembre, una dona, acusada per la seva parella, d'haver comès maltractaments físics i psicològics, així com d'haver-li robat diners. Segons l'escrit fiscal al qual ha tingut accés NacióBerguedà, la parella de l'acusada, Francesc Xavier C.C. va denunciar que, el passat 16 de febrer del 2013, la dona amb qui tenia una relació des de feia cinc mesos l'havia agredit física i psicològicament i que, a més, també li havia robat diners. 

Tal com exposava, la dona havia tret 4.000 euros de la llibreta amb l'objectiu de comprar-se un cotxe, però se'ls havia quedat. A més, l'acusat afirmava que la dona també s'havia quedat amb una altra llibreta, que era on ell cobrava la pensió. 

La Fiscalia, però, no exercirà de part acusadora, ja que considera que no hi ha prou elements per considerar els fets com a delictes penals. En aquest punt, doncs, el fiscal demanarà l'absolució de l'acusada, tot justificant aquesta petició amb diferents testimonis i proves documentals.