Més de 500 persones viuen una nit del terror a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

L'Ajuntament de Gironella i l'Associació de Joves esperen repetir l'activitat l'any vinent en una nova ubicació

Redacció
01 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:03h

Actors que han format part de la representació a la Torre de l'Amo Foto: AjGironella


Un total de 503 persones han passat, durant aquest pont de Tots Sants, per la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Un edifici patrimonial de Gironella, però, que s'ha convertit en una casa misteriosa, terrorífica i sàdica, tot recordant història i llegendes de les colònies, i donant a conèixer, d'una manera diferent, la seva història i característiques.

La primera edició de "Gironella és terrorífica", doncs, ha finalitzat com un "èxit rotund", segons ha informat el consistori, i una molt bona valoració per part dels joves. Hi han participat més de 20 actors, i el públic ha pogut gaudir de l'experiència durant tres jornades que han permès mostrar l'espai d'una manera diferent de l'habitual. Per altra banda, el fet que la primera sessió es destinés només a un públic infantil s'ha valorat molt positivament, i tothom ha coincidit en destacar el nivell de detall en l'ambientació de l'espai i el bon treball de caracterització dels actors. 

En aquest punt, l'Ajuntament de Gironella i els Grup de Joves tanquen l'activitat satisfets i amb l'objectiu complert. I en aquesta línia, ja han començat a pensar què es podrà fer l'any que ve. Segons han manifestat, la nit del terror segurament es repetirà, tot i que en un altre espai i amb novetats. Segons el regidor de Joventut del consistori, David Saborido, l'èxit d'aquesta activitat demostra el "potencial" que té l'Associació de Joves per tirar endavant propostes "ambicioses", així com per aplegar públic de totes les edats.
Arxivat a