Importants cues a la C-16 al Berguedà en l'operació tornada del pont de Tots Sants

Trànsit informa que hi ha retencions entre Bagà i Berga des del matí

Redacció
01 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:43h

Retencions importants Foto: Trànsit


Cues de més de 10 quilòmetres, que en determinades hores s'acosten als 20 quilòmetres, s'estan podent veure aquest dimarts durant tot el dia a la carretera C-16, entre el Túnel del Cadí, i fins a Olvan. Aquests són els efectes de l'operació tornada del pont de Tots Sants. Un cap de setmana llarg en què, en total, s'han mobilitzat prop de 480.000 vehicles des de l'àrea metropolitana de Barcelona, bona part dels quals en direcció nord. 

La coincidència amb la temporada de bolets i el bon temps han incrementat, per altra banda, aquest nombre respecte de l'any passat, el que ja va ocasionar, també el passat diumenge, importants retencions en determinats punts del país. 

A la carretera C-16, el trànsit circula molt a poc a poc i per moments està parat. A més, el Servei Català de Trànsit ha tallat l'accés a Guardiola de Berguedà, i també s'han cancel·lat els carrils lents d'aquesta via. Durant la tarda, s'espera que la situació empitjori. El Servei català de trànsit recomana als conductors que extremin la prudència al volant en els desplaçaments durant aquest pont.