El Consell Comarcal instal·la vuit nous punts de recollida selectiva a Berga

La nova ubicació dels contenidors va en consonància amb la campanya iniciada fa mesos per millorar el reciclatge

Redacció
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:28h
Punts de recollida selectiva.
Punts de recollida selectiva. | Adrià Costa
El Consell Comarcal del Berguedà instal·larà, aquest dilluns 31 d’octubre, vuit nous punts de recollida selectiva de deixalles a la ciutat de Berga. Es tracta de contenidors de reciclatge, que complementaran la campanya que des de fa mesos s’està realitzant a la comarca per millorar la recollida d'envasos, vidre i matèria orgànica, així com per disminuir les tones de rebuig que van a parar a l’abocador de la ciutat. 

Els nous punts se situaran al carrer Fra Frederic, a la cantonada amb el carrer Pedregals; al carrer de la Rasa del Canyet; al carrer Fra Frederic, a la cantonada amb el carrer Montserrat; al carrer Dr. Espelt; a la carretera de Solsona; al carrer Bruc; al carrer de Santa Bàrbara, i al camí Ral de Cardona. 

Durant els últims dies, el Consell també instal·larà tot un conjunt de contenidors Vacri a Berga, adreçats als establiments de restauració, amb l'objectiu de facilitar i incrementar el reciclatge de vidre. Aquests estan dissenyats per poder-se buidar directament mitjançant bojols, sense necessitat de fer el buidatge manual ampolla per ampolla.

Totes aquestes mesures, així com la nova redistribució dels contenidors, están fent, segons ja va explicar a NacióBerguedà el conseller Xavier Francàs, que estigui augmentant el reciclatge. En els primers cinc mesos de l'any, aquest ha pujat, sobretot en la recollida selectiva d’envasos, malgrat que les dades són positives en el seu conjunt.
Arxivat a