Els Pastorets de Berga engeguen motors, però el Concurs de Garrofes desapareix

L'Agrupació Teatra La Farsa decideix no convocar el tradicional concurs a causa de la poca participació

Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:59h

Pastorets de Berga. Foto: La Farsa


Els Pastorets de l'Agrupació Teatral La Farsa ja han engegat motors, però amb una mancança considerablement important enguany. El tradicional concurs de garrofes no es convocarà a causa de la poca participació en les darreres edicions. Així ho ha indicat l'agrupació, després d'un intens debat en el seu sí, tot i que deixant oberta la porta a propostes o aportacions, a través del correu electrònic [email protected].

Durant els darrers anys, la pervivència del Concurs de Garrofes ja es va posar en entredit. L'any passat se li va intentar donar un nou impuls, amb un debat obert a la ciutadania on es va acordar que aquest continués. No obstant això, la resposta ciutadana no va ser la desitjada, i la participació no va augmentar. 

Enguany, doncs, els Pastorets de Serafí Pitarra no s'acompanyaran del concurs, tot i que mantindran l'essència. Les cinc representacions seran diumenge 25 i dilluns 26 de desembre, i l'1, el 6 i el 8 de gener. A més, en aquesta edició el cartell dels Pastorets ha anat a càrrec de Judit Franch i, com a novetat, es farà un control més estricte de l'entrada durant les representacions. Així mateix, es posaran a la venda abonaments per qui vingui a més d'una sessió. 
Arxivat a