28
d'octubre
del
2016
Actualitzat
a la
13:47h
L'Ajuntament de Gironella, de la mà de la Fundació Alícia, va presentar el blat de moro escairat aquesta setmana al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, dins l'espai de la Diputació de Barcelona "Xarxa de Productes de la Terra". De fet, aquestes dues entitats fa mesos que estan treballant en aquest projecte de cuina, amb la voluntat de donar-lo a conèixer i demostrar les seves potencialitats.
El Fòrum Gastronòmic va tenir lloc a Barcelona fins aquest dimecres 26 d'octubre, com un punt de trobada entre els professionals del sector de la gastronomia, i amb una important presència de públic internacional. En nom de l'Ajuntament de Gironella, hi van assistir la regidora de Promoció Econòmica, Mari Àngels Sallés; el de Cultura, Lluís Vall, i l'alcalde del municipi, David Font.
La mateixa mostra que es va presentar a Barcelona també es podrà veure durant la Fira de la Puríssima de Gironella.
El Fòrum Gastronòmic va tenir lloc a Barcelona fins aquest dimecres 26 d'octubre, com un punt de trobada entre els professionals del sector de la gastronomia, i amb una important presència de públic internacional. En nom de l'Ajuntament de Gironella, hi van assistir la regidora de Promoció Econòmica, Mari Àngels Sallés; el de Cultura, Lluís Vall, i l'alcalde del municipi, David Font.
La mateixa mostra que es va presentar a Barcelona també es podrà veure durant la Fira de la Puríssima de Gironella.