Podem Berguedà condemna la carta anònima d'insults cap a Montse Venturós

El cercle d'esquerres lamenta que s'ataquin les persones i no el contingut polític d'una ideologia

Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:15h
El cercle de Podem Berguedà ha volgut manifestar, a través d'un comunicat, el seu rebuig més absolut a la carta anònima amb insults que aquest dijous va rebre l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós. Segons han indicat, estan "indignats" per les amenaces i les calúmnies que s'afirmaven, i per això han volgut fer públic el seu "enuig i menyspreu" envers aquell que, anònimament, ha "atemptat" contra l'alcaldessa. 

Podem indica que, des que la CUP va entrar al govern, s'han protagonitzat tot un seguit de comentaris en contra dels regidors de l'equip de govern, no contra la línia política de la candidatura, sinó contra els ciutadans militants d'aquesta organització. Aquests atacs han vingut d'un "sector de la població clientelar de foscos interessos berguedans" que, en comptes de fer oposició, han iniciat campanyes "immisericordes" de desprestigi contra els regidors. 

La carta, a més, manifesta el "sarcasme més groller" d'aquests anònims, amb una nota escrita a mà, que connota un "nul esforç de preparació" i, segons han ironitzat, una "gran intel·ligència".