futbol

Joan Carles Sosa justifica legalment la inexistència de mala praxi en la Federació de Futbol

El berguedà aporta a NacióBerguedà els documents signats davant de notari que l'acreditaven com a representant del club de Sant Llorenç de Morunys

per Redacció, 28 d'octubre de 2016 a les 06:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El berguedà Joan Carles Sosa que va ser acusat de presumpta manipulació de vots en l'Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol (FCF), conjuntament amb Pep Graus, ha volgut justificar que va actuar correctament i sota termes legals, com a representant per un dia del club de futbol de Sant Llorenç de Morunys. 

A través de NacióBerguedà, Sosa ha volgut fer públics els documents que va signar davant de notari, conjuntament amb representants d'aquest club del Solsonès, en què se li donaven els poders per fer arribar a l'Assemblea General el punt de vista del club per un dia.


D'aquesta manera, Sosa desmenteix qualsevol acusació de mala praxi, tal com indicava el El Món, tot assegurant que qualsevol acció va ser amb el coneixement del club, i sota la seva petició. 
 
 

 

Participació