El Pedrafest tornarà a omplir Saldes de cervesa i artesania

Hi haurà més de 30 parades d'artesans i es podran degustar uns 20 tipus de cervesa

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:06h
Les terrasses plenes de gent a Saldes.
Les terrasses plenes de gent a Saldes. | Cedida
Saldes es tornarà a omplir, aquest proper dissabte 29 d'octubre, de cervesa i artesania. Serà en el 20è Mercat Artesanal i 2n Pedrafest, l'Octoberfest de la cervesa artesana de Saldes. Segons ha informat des de l'Ajuntament, enguany aquest festival estarà organitzat pel Col·lectiu d'Artesans de Comarques de Muntanya, així com pel consistori, i comptarà amb més de 36 parades de productes artesans i oficis. 

A més, grans i petits podran gaudir de jocs tradicionals, tallers de màgia, tir amb arc, tast guiat de cerveses, degustació de mel i mató, all i oli de codony i, com a novetat, hi haurà música de taverna en directe i activitats lúdiques per a tots els públics. Pel que fa a les cerveses, s'esperen productors d'arreu, que presentaran 20 varietats d'aquesta beguda, que es podrà acompanyar amb tapes. 

Entre els cervesers que hi seran presents hi ha la Cervesera del Pedraforca, Espina de Ferro, Lo Vilot, Quer i La Gargola. Aquest any, per altra banda, s'ha creat el got del Pedrafest, de vidre i reutilitzable, i que s'ha dissenyat amb la col·laboració dels establiments del municipi. 
 

Pedrafest amb les carpes on es podia fer la degustació de cervesa artesana. Foto: Cedida.

Arxivat a