L'alcaldessa de Vilada afirma que està «tranquil·la» i que el problema és intern d'ERC

Monte Badia assegura que l'Ajuntament de Vilada continuarà funcionant amb normalitat

26 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:46h
L'alcaldessa de Vilada, Montse Badia
L'alcaldessa de Vilada, Montse Badia | Aida Morales
L'alcaldessa de Vilada, Montse Badia, ha assegurat que, després del trencament definitiu del regidor d'ERC, Vicenç Massana, amb qui tenien un pacte de governabilitat, l'Ajuntament del poble continuarà treballant amb normalitat, com porta fent durant els últims mesos. Així ho ha afirmat en declaracions a NacióBerguedà, després que s'hagi donat a conèixer que Massana ha trencat la disciplina del partit al poble, on el PSC (dos regidors) governava amb un pacte amb ERC (dos regidors). 

Segons Badia, ella està "tranquil·la", ja que les disconformitats entre Massana i l'altre regidor d'ERC, Joaquim Espelt, es donen des del passat mes de juny i, des de llavors, s'ha continuat governant i treballant. A més, ha dit, CiU (tres regidors) no té per què ser una oposició a la contra, i ja s'ha vist que en diversos aspectes s'han pogut realitzant. 

Pel que fa a les acusacions de Massana de falta de transparència, Badia ha afirmat que "discrepa totalment", ja que tots els regidors han tingut "sempre" qualsevol tipus d'informació, fins i tot els de l'oposició. 

Ara per ara, doncs, el PSC està treballant amb el regidor republicà Joaquim Espelt, per veure com evoluciona aquest pacte. No obstant això, Badia s'ha mostrat tranquil·la i confiada i ha sentenciat: "El problema està dins del grup de Junts per Vilada".