Joan Carles Sosa i Pep Graus neguen cap manipulació dins la Federació Catalana de Futbol

Els dos berguedans afirmen que es va signar la cessió de poders davant d'un notari

Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:12h
Els dos berguedans afectats en la presumpta manipulació de vots en l'Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Pep Graus i Joan Carles Sosa, han negat contundentment haver comès cap irregularitat. Ho han explicat en declaracions a NacióBerguedà, on han afirmat que, si van representar algun club en aquesta reunió, va ser havent signat la representació davant d'un notari. 

"Ho vam signar tots sota notari, i hi ha documents", ha afirmat el subdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Bages, Berguedà i Cerdanya, Pep Graus. En aquesta mateixa línia, Joan Carles Sosa ha argumentat que, en el seu cas, va baixar a l'Assemblea perquè els representants del club d'Olvan no podien, i que la potestat li van donar signada i també davant d'un notari. 

Graus i Sosa, doncs, desmenteixen qualsevol acusació de mala praxi, tal com ha destapat el El Món, i asseguren que no hi va haver cap voluntat de manipular vots o bé aconseguir resultats favorables a les propostes de la junta directiva, sinó al contrari, ajudar els clubs a manifestar la seva opinió.

A més, Graus també ha volgut deixar molt clar que Sosa va ser representant durant un dia del club d'Olvan per col·laborar, i que en aquest sentit, està sent una de les víctimes més grans d'aquesta acusació, ja que no és ni directiu de cap club: "Em sap molt greu que hagi sortit el nom del Sosa perquè jo li vaig dir si podia baixar perquè els del club no podien". 

A més, Graus també ha assegurat que en el cas de l'Olvan CE i del CE Sant Llorenç de Morunys, sabien perfectament i acceptaven aquesta cessió de poders durant un dia, ja que així ho van signar.