Tiina Uotila i Pol Ràfols van guanyar el Campionat de Catalunya d'Esprint

25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:39h
Podi dels Dos Dies del Berguedà 2016
Podi dels Dos Dies del Berguedà 2016 | COB
Els Dos Dies d'orientació del Berguedà, l'intensiu que per setè any consecutiu organitza el Club Orientació Berguedà, ha superat totes les expectatives aquest cap de setmana. Segons han indicat, aquesta activitat ha estat un “èxit rotund”, sobretot pel que fa a la qualitat i la participació, amb un alt nivell competitiu, i uns terrenys excel·lents per a la pràctica de les curses.

En conjunt, es calcula que els dos dies van reunir més de 700 persones. Unes 300 van participar durant dissabte a Sant Marc, i més de 430 ho van fer a Cal Rosal diumenge, esdevenint el rècord de participació en curses d'orientació al Berguedà. En aquest punt, els guanyadors del Campionat de Catalunya d'Esprint en categoria absoluta van ser Tiina Uotila (Aligots) i Pol Ràfols (COC), i del global dels dos dies, els vencedors van ser el francès Oliver Blanc-Tranchant (CCIO) i Tiina Uotila, altra vegada.

Durant els dos dies, els participants van gaudir de mapes i recorreguts preparats per l'organització, adaptats a les característiques de cada categoria i, en general, han informat, el grau de satisfacció dels corredors va ser "elevat”. Per altra banda, les dues proves també van tenir un important seguiment, un fet que va augmentar l'espectacularitat i l'emoció.

Ara, el Club Orientació Berguedà finalitza aquesta edició “amb les piles carregades d'energia” per poder seguir apropant el món de les curses d'orientació  al Berguedà, així com fomentant aquest esport.