futbol

Joan Carles Sosa i Pep Graus, esquitxats per l'escàndol de manipulació de vots de la Federació Catalana de Futbol

Diverses persones es van fer passar per presidents o vicepresidents de clubs per poder votar a l'Assemblea General

per Redacció, 25 d'octubre de 2016 a les 10:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'exmilitant del PSC a Berga Joan Carles Sosa, i el subdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Bages, Berguedà i Cerdanya, Pep Graus, s'han vist esquitxats per l'escàndol de mala praxi dins la Federació Catalana de Futbol (FCF), per presumptament haver format part d'una trama de manipulació de vots, durant les darreres Assemblees Generals, amb l'objectiu d'aconseguir més vots favorables a les propostes de la junta directiva. 

Així ho indica El Món, a través d'un article on es publica la llista de noms i càrrecs que suposadament van formar-ne part, i on Sosa i Graus apareixen com alguns dels directius que es van fer passar, en les assemblees del 2012, 2013, 2014 i 2015 per presidents o vicepresidents de diversos clubs, amb l'objectiu de poder participar en les assemblees i tenir accés a vots. En alguns dels casos, indica aquest diari, això es feia suplantant càrrecs, sense que les entitats esportives en tinguessin coneixement. En el cas de Sosa, i segons El Món, va suplantar el càrrec del vicepresident del CE Sant Llorenç de Morunys i, en el de Graus, el del CE Olvan. 


Per la seva part, tant Graus com Sosa han explicat a NacióBerguedà que tenien documents legals que acreditaven la representativitat del club, i han negat contundentment qualsevol manipulació de vots.

 

Participació