L'ACEB prepara una xerrada sobre l'Internet de les coses

Dos empresaris explicaran la seva experiència en aplicacions que poden facilitar molt la vida diària

Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:32h
Internet
Internet | Adrià Costa
La comissió de noves tecnologies de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) ha preparat una xerrada aquest proper dimarts 26 d'octubre sobre com aplicar Internet a la quotidianitat. Segons han informat, hi ha un gran ventall d'aplicacions d'Internet de les coses (IOT, Internet of things), que poden facilitar la vida diària, d'una manera original i curiosa. 

Entre aquestes, sensors de localització, de temperatura i, fins i tot, sensors d'estat d'ànim que recullen informació i processen aquestes dades a temps real. Per exemple, ha indicat l'ACEB, una nevera que detecti els productes que faran falta aviat, que faci una llista de la compra i que l'enviï al mòbil. Aplicacions com aquestes aniran incrementant l'ús i el valor en els propers anys, i s'espera que, a nivell empresarial, tinguin un creixement exponencial pel seu valor afegit. 

La xerrada anirà a càrrec dels membres de TICBerguedà que han experimentat en l'IOT. Es tracta del gerent de l'empresa de cronometratge Idesoftware, Gerard Orriols, i de l'empresa Neikom, Lluís Brucet, especialitzada en sistemes de control de presència. Aquesta és oberta a tothom i es farà a partir de les 19.30 hores al local de l'ACEB.