L'AFTDAO de Berga i el Club Perpinyà Foto s'agermanen i creen lligams culturals

Els dos presidents signen un diploma acreditatiu de l'agermanament

Redacció
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:57h

Signatura de l'agermanament entre els dos clubs. Foto: AFTDAO


L'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i d'Oficis de Berga (AFTDAO) i el Perpignan-Photo, Culture es Catalogne van signar, el passat divendres 21 d'octubre, un diploma d'agermanament, amb l'objectiu de tirar endavant accions conjuntes i fomentar els lligams culturals, socials i d'aprenentatge. 

L'agermanament es va realitzar en presència dels presidents de les federacions espanyola i catalana de fotografia, Raimon Moreno Hidalgo i José A. Andrés Ferriz, i del director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, Joseph Puigbert. Aquest compromís, segons han explicat, es va materialitzar mitjançant un document que es van entregar als clubs, sota la firma del president del Club de Perpinyà i president de la Regió Languedoc-Rousillon, Jean Saleilles, així com el del club berguedà, Frederic Garido. 

"D'aquí neixen grans amistats dins d'aquest noble art de la fotografia que a tots ens apassiona", han declarat respecte d'aquest agermanament. A partir d'aquí, els dos clubs esperen poder treballar conjuntament, motivant els socis i progressant en el seu àmbit.
Arxivat a