L'Ajuntament de Gironella destina 37.500 euros a ajudes per a entitats

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 18 de novembre

Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:55h
Ajuntament de Gironella
Ajuntament de Gironella | AjGironella
L'Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats del poble sense ànim de lucre. Es tracta de 37.500 euros en total, desgranats en 25.000 euros pressupostats per part del consistori, i 12.500 euros de subvencions concertades via conveni amb les entitats de caràcter social, bàsicament la Creu Roja del Berguedà, ARADA i l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà. En aquest punt, han informat, també hi haurà una part per al manteniment i neteja de les instal·lacions del Club de Futbol Atlètic Gironella. 

Aquesta xifra, ha puntualitzat l'alcalde del poble, David Font, és similar a la d'anys anteriors, i té l'objectiu "d'acompanyar les entitats en el seus projectes", sempre que siguin "integradors i oberts" a la ciutadania. Segons l'alcalde, Gironella té un important teixit associatiu, amb més de 50 entitats registrades. 

El termini per presentar la documentació acaba el 18 de novembre, amb un canvi respecte de l'any passat. Caldrà justificar amb factures el 80% del pressupost del projecte presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.
 

Consulta les bases i condicions

Arxivat a