El Casal Panxo dóna suport a l'alcaldessa de Berga en la «desobediència» i la «coherència»

L'entitat independentista afirma que estarà "a primera línia" davant dels "atacs" de l'estat espanyol

Redacció
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:34h

Casal Panxo Foto: Casal Panxo


El Casal Panxo de Berga ha emès un comunicat de suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, també militant d'aquesta entitat independentista, per la seva reiterada mostra de "desobediència" i "coherència", al no personar-se a declarar davant del jutge, per un presumpte delicte electoral. 

Segons recorden, la decisió en sessió plenària de l'Ajuntament de Berga el 2012 va ser "clara" en el sentit de no retirar l'estelada del balcó del consistori fins que arribés la independència i, per això i "obediència al poble de Berga", l'estelada no es va treure. En aquest punt, celebren que la "tasca de representació" que va entomar Venturós com a alcaldessa hagi "primat" a l'hora de prendre decisions, i per tant, que l'alcaldessa sigui conseqüent per "coherència política" i s'hagi negat a declarar.

"Des del Casal Panxo tampoc volem justificar-nos, no volem que els nostres representants s'agenollin", han declarat. Per això, davant dels "atacs" de l'estat espanyol, asseguren, estaran a "primera línia", i al costat de qui, com Venturós, han "donat al cara" per ser-hi: "Per això donem suport i acompanyem la Montse i l'estratègia política de la CUp que, sense por, segueix amb la desobediència".
Arxivat a