Biel Ràfols i Marta Palau guanyen la primera prova del Fly Running a La Molina

A la cursa hi han participat 200 corredors

Redacció
16 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:30h
Biel Ràfols, guanyador de la Fly Running de la Molina
Biel Ràfols, guanyador de la Fly Running de la Molina | Fly Running / Sergi Colomé
Aquest diumenge, s'ha disputat a La Molina la primera prova del Fly Running Series que ha comptat amb la participació d'uns 200 corredors. El recorregut s'ha caracteritzat pel seu descens vertiginós de 3,9km i 720 metres de desnivell negatiu, des de la zona de la Tossa d’Alp fins al llac. 

Biel Ràfols ha estat el més ràpid amb un temps global de 26 minuts i 44 segons, després de completar les dues modalitats de la prova, la primera en format crono individual i la segona amb la resta de corredors. Lluc Montull (26'58'') i Victor Mier (27'46''), han acompanyat Ràfols al podi.

Pel que fa a la categoria femenina, la victòria ha estat per Marta Palau, que fet un temps global de 37 minuts i sis segons, seguida de molt a prop de Joana Roma (37'10'').

Aquesta cursa ha permès mostrar als més impacients el que seran les Fly Running Series, que arrencaran el juny del 2017 amb dues curses de descens vertical dissenyades especialment per a corredors valents, amb ganes de divertir-se i sense por a les altures. La Molina serà de nou l’escenari de la primera prova, mentre que la segona es farà a la Vall de Núria. Les dues proves seran puntuables pel circuit de les Fly Running Series i descobriran als millors especialistes en descens vertical a tota velocitat.

La cita més extrema del calendari, però es farà al Pedraforca. La muntanya màgica acollirà un esdeveniment reservat a 40 escollits, entre ells, els 3 primers i les 3 primeres de les Fly Running Series, que tindran un bitllet assegurat per aquesta cita. La prova serà el juliol del 2017, en un escenari que promet molt espectacle.