Presenten a Berga un llibre sobre llegendes de boletaires

El volum de Jordi Cantavella es presentarà dissabte a la llibreria Quatre Cantons

Redacció
14 d'octubre del 2016
L'autor del llibre, Jordi Cantavella
L'autor del llibre, Jordi Cantavella | Jordi Cantavella
La llibreria Quatre Cantons de Berga acollirà, aquest proper dissabte 15 d'octubre a les 19.00 hores, la presentació del llibre “Llegendes de boletaires i altres històries de muntanya”, escrit pel novel·lista Jordi Cantavella. 

Es tracta, segons han informat, del llibre més complet de llegendes de boletaires que hi ha a Catalunya, en què es transmet als lectors que els bolets no només són fongs que s'aprofiten per a la gastronomia, sinó que són, gairebé, una filosofia de vida. De fet, han puntualitzat, en pocs indrets del món es pot veure la dèria que tenen els catalans pels bolets, i això està molt vinculat a la il·lusió d'anar al bosc. 

Amb aquests antecedents, doncs, és lògic que hi hagi un pilot d'anècdotes i llegendes relacionades amb els boletaires, moltes de les quals han passat de pares a fills i, fins i tot, algunes han estat a punt de perdre's. Jordi Cantavella, escriptor amb més de 15 llibres publicats, ha volgut copsar-ne algunes, complementant el seu últim llibre sobre bolets del 2010, “Aquests catalans estan tocats del bolet”.
 

Portada del llibre