Ensurt a Castellar de n'Hug per una boletaire perduda al bosc quan començava a ploure

Els Bombers rescaten la dona al voltant de les 18.00 hores

Redacció
12 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:24h
Els Bombers de la Generalitat han activat diverses dotacions aquest dimecres a la tarda, quan s'ha rebut l'avís d'una boletaire que s'ha perdut al mig del bosc quan estava realitzant una caminada amb un grup de persones. Segons han explicat a NacióBerguedà, el grup ha trobat a faltar la dona quan arribaven al mirador de Puines, al terme municipal de Castellar de n'Hug, al voltant de les 16.00 hores. 

Les alarmes han saltat, però, en el moment que el temps s'ha començat a complicar, i una densa boira ha dificultat la recerca. En aquest punt, sis dotacions terrestres i un helicòpter l'han estat buscant durant unes dues hores, tot i que en certs moment, i a causa del temps, el vehicle aeri ha hagut d'aterrar. No obstant això, al voltant de les 18.00 hores, i quan l'helicòpter s'ha pogut tornar a enlairar, finalment l'han localitzat sana i estalvia. 

Els Bombers han traslladat la boletaire al Parc de Bombers de Berga, on una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li ha fet una revisió.