L'Ajuntament de Berga obre amb normalitat i fermesa el 12 d'Octubre

El consistori no ha rebut cap requeriment o notificació judicial que l'obligués a tancar

Aida Morales
12 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:06h
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, treballant el 12 d'Octubre
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, treballant el 12 d'Octubre | Aida Morales
L'Ajuntament de Berga ha obert, sense incidències ni requeriments judicials, aquest 12 d'Octubre, Dia de la Hispanitat. Ho ha fet a l'hora habitual, amb menys treballadors del compte, però més dels previstos, que han permès cobrir bona part de les àrees, segons han informat a NacióBerguedà

El consistori de Berga, governat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), ja va obrir també l'any passat. I enguany, han explicat, aquest tampoc ha rebut cap notificació, com sí que ha passat en el cas de Badalona. De la mateixa manera, l'estelada s'ha mantingut onejant al balcó.
 

El regidor Francesc Ribera, a Serveis Econòmics, el 12 d'Octubre. Foto: Aida Morales.


Entre les àrees que estan en actiu, tot i que no al 100%, hi ha Serveis Econòmics, Serveis Tècnics, BRG, Cultura i Informàtica, entre d'altres. També han assistit a treballat els regidors de la CUP, que han afirmat que, per a ells, es tracta d'un dia normal. L'únic que no s'ha pogut mantenir en formal funcionament ha estat el registre, que està tancat. 

Per als regidors de la CUP de l'Ajuntament de Berga, el 12 d'octubre és un dia que commemora la colonització del continent americà i, per tant, el "genocidi dels pobles indígenes", tal com ja va manifestar l'alcaldessa, Montse Venturós. A més, va dir, és un dia en què el "feixisme" té una "presència notable" i, en tot això, l'equip de govern no hi participarà. 

Pel que fa als treballadors que aquest dimecres hagin realitzat el seu torn habitual, podran agafar un altre dia de lliure disposició a negociar.
 

Els regidors Mònica Garcia i Eloi Escútia treballant el 12 d'Octubre Foto: Aida Morales.

 

La regidora Anna Alsina, repassant feina el 12 d'Octubre Foto: Aida Morales.

 

L'Ajuntament de Berga el 12 d'Octubre, obert al públic. Foto: Aida Morales.

Arxivat a