L'exposició «Escoles d'Altres Mons» de la Diputació visitarà Cercs

La mostra és un projecte de sensibilització sobre el dret a l'educació i sobre les desigualtats socials

Redacció
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:40h
Una de les imatges de l'exposició.
Una de les imatges de l'exposició. | DipuBcn.
L'exposició "Escoles d'Altres Mons", impulsada per la Diputació de Barcelona, tornarà a visitar diferents municipis de la demarcació de Barcelona, tot començant per Cercs. Des d'aquesta setmana, l'exposició es podrà visitar a la sala de l'esplai del municipi, amb l'objectiu de donar suport als ens locals en l'àmbit de la corresponsabilitat educativa i, en concret, per conscienciar la població sobre diferents valors, com ara el dret a l'educació, la solidaritat, la tolerància i la diversitat. 

L'exposició, que passarà pels municipis de Castellbisbal, Vilanova del Camí, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Julià de Vilatorta, Cervelló, Vilanova del Vallés, Premià de Mar, Begues, Olost, Caldes d'Estrac i Santa Coloma de Cervelló, és un projecte de sensibilització sobre el dret a l'educació i sobre les desigualtats socials. 

A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general fan un viatge per diferents indrets del món i poden reflexionar sobre la inclusió i la importància de l'educació.