Gironella treballa per l'alfabetització i l'aprenentatge del català entre adults

Conjuntament amb el Consell Comarcal posa en marxa el projecte de Capacitació Lingüística en Llengua Catalana

Redacció
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:48h
L'Ajuntament de Gironella i l'àrea de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Berguedà han tornat a impulsar, enguany, una nova edició del projecte de Capacitació Lingüística en Llengua Catalana, que es compon de cursos de català per promoure l'alfabetització i l'aprenentatge de la llengua entre les persones adultes. Aquesta iniciativa ja fa set anys que es porta a terme, amb uns resultats molt positius i "d'èxit", segons el Consell Comarcal. 

En els cursos que es portaran a terme a partir del 18 d'octubre a l'espai Sant Tomàs de Gironella, ubicat al carrer Sant Joan Batista de la Salle 4, hi haurà dos nivells diferenciats per adaptar-se a totes les necessitats. El de matins, de les 10.45 a les 12.15 hores es portarà a terme amb persones que just s'inicien en la llengua catalana. A les tardes, de 15.00 a 16.30, n'hi haurà un altre de neolectura, per a les persones que volen fer un pas més i iniciar-se en el domini de la llengua escrita. 

Per tal de rebre el certificat del curs, totes les persones hauran de superar el 75% de l'assistència presencial al curs. Els interessats en la formació poden adreçar-se a les dependències de l'Ajuntament de Gironella per tal de formalitzar la inscripció.
Arxivat a