Els Agents Rurals alliberen tres eriçons a Gironella

Els animals s'han deixat en llibertat durant una caminada

Redacció
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:43h
Eriçons alliberats a Gironella
Eriçons alliberats a Gironella | Agents Rurals
El cos d'Agents Rurals ha alliberat aquest dimarts tres eriçons comuns que han estat rescatats. Ha estat en el marc d'una caminada popular organitzada per l'AMPA de l'Escola de Sant Marc de Gironella, amb una gran expectació per part de grans i petits, i explicant els trets característics d'aquests animals. 

Els eriçons comuns són uns mamífers insectívors amb tot el cos envoltat de pues, a excepció del ventre. Aquestes tenen, aproximadament, uns dos centímetres de llargada i un mil·límetre de gruix, i són d'un color grisós. Aquests animals cacen i mengen insectes i larves, tot i que també cargols, llimacs, cucs de terra i, en alguns casos, fins i tot granotes, sargantanes i ratolins.

De fet, aquest dilluns al matí els Agents Rurals ja van alliberar, també, dos eriçons que havien aconseguit salvar la vida en un centre de recuperació de la Generalitat de Catalunya. La tornada a la natura es va fer al terme municipal de la Pobla de Lillet, en una zona idònia per a ells, lluny de carreteres i camins transitats.
 
Arxivat a