Biarnés demana a Francesc Ribera que «lideri menys Berga enfora» i ho faci més «endins»

El convergent es pregunta quants nous llocs de treball es crearan a Berga amb el sector primari

Redacció
08 d'octubre del 2016
Actualitzat el 09 d'octubre a les 12:48h
Antoni Biarnés durant la campanya electoral
Antoni Biarnés durant la campanya electoral | Aida Morales
El regidor de CDC a l'Ajuntament de Berga Antoni Biarnés ha volgut tornar a donar el seu punt de vista, aquest dissabte, sobre el sector primari al Berguedà, així com sobre les afirmacions que destacava en el seu darrer llibre, on indicava que aquest s'havia de potenciar, i que l'entorn de la CUP ha fet públiques acusant-lo de dir contradiccions. Segons Biarnés, el sector primari té interès des de la perspectiva comarcal i, més enllà d'aquí, considera que "no té sentit" en els 22 quilòmetres quadrats de Berga. 

Per tot això, indica en l'escrit, i malgrat que el projecte li sembla bé, és competència del Consell Comarcal el d'impulsar aquest valor afegit de la comarca, mentre que l'Ajuntament de Berga "no té competències per actuar fora de la ciutat". "Si el Consell Comarcal es fiqués en temes de Berga, per exemple, si pretengués regular-ne la circulació, o si urbanitzés en un sector de la ciutat perquè l'Ajuntament no ho fa, l'escàndol seria majúscul", ha puntualitzat. I en aquest sentit, el regidor convergent ha retret al cupaire Francesc Ribera que, això, ho tingui clar "quan li convé", tot recordant, per exemple, que l'equip de govern no ha enviat, enguany, la Policia Local al Concurs de Boletaires de Puigventós. "Li prego que lideri menys Berga enfora i que ho faci més Berga endins", ha declarat Biarnés, tot afegint: "I si vol liderar la comarca, que la CUP guanyi les eleccions al Berguedà". 

En resum, ha afirmat el regidor de CDC, caldria que l'Ajuntament de Berga no es "distragués" en projectes que "ni pertoquen, ni rendiran", i que limiti els seus recursos limitats a iniciatives que creïn llocs de treball i riquesa per a la ciutat, com ara la rendibilització turística de Queralt o de la Patum, passant per agilitzar llicències als projectes empresarials o donar suport al Parc de la Natura. "I no, no fem un bon negoci. Més aviat fem el primo", ha conclòs. 
Arxivat a